Spre cer – shooting la cariera in Brasov

September 27, 2012 Models 0 Comments

sesiune foto cu doua modele in brasov


Loveolio.com

September 22, 2012 Uncategorized 0 Comments

Si celor de la loveolio.com le-a placut, asa ca au decis sa puna pe homepage o fotografie de la shootingul cu Ioana & Alin.


Ioana & Alin – sesiune inainte de nunta in Sinaia si Brasov

September 20, 2012 Fotografie nunta 1 Comment

Ioana si Alin, inca de cand ne-am cunoscut anul trecut mi-au spus ca ei se regasesc si ca le-ar fi placut sa traiasca macar pentru o perioada, in anii 30 🙂
Am spus wow, da, intradevar au fost niste ani spectaculosi, in care totul stralucea, moda era deosebita, tunsorile erau mai speciale, oamenii erau mai atenti la detalii si inca cate si mai cate se pot povestii despre acei ani. In incercarea de a va transpune putin in anii 30 va invit sa descoperiti cam ce se inventa pe vremea aceea: Link. Incredibil, nu?

Revenind la sedinta noastra foto. Am pornit la drum dinspre Brasov catre Sinaia pe un soare puternic. Imediat cum iesim din Brasov se porneste o ploaie de vara de nu se mai vedea nimica la 1m in fata, insa soarele si-a refacut aparitia pe la Predeal. Bun, ne zicem, o sa avem noroc de o zi frumoasa pana la urma. Cand ajungem totusi in Sinaia, cerul era acoperit de o pelicula groasa de nori de ploaie si era frig, 14 grade(era in August). Ne-am asezat la o cafea chiar in parcul central si am urmarit norii cum alearga neobositi pe cer. Pana la urma ne-am luat inima in dinti si ne-am indreptat spre castel unde ne-am strecurat nevazuti dupa incheierea programului de vizitare, pentru a fura cateva cadre cu arhitectura minunata a Pelesului. Bineteles ca la un moment dat a inceput o ploaie marunta, dar vazand ce cuplu minunant aveam in fata am continuat sedinta foto. Noroc ca unii s-au gandit sa faca aparate si obiective rezistente la stropii de ploaie 🙂

Dupa ce am terminat sedinta foto de la Castelul Peles, am fugit inspre Brasov, unde ne astepta o minunanta masina de epoca si un apus superb.
Am trait o zi plina si am adunat niste cadre minunante alaturi de Ioana si Alin. Desi ploua si era frig, acest cuplu reuseste sa transmita foarte multa caldura,iubire si mai ales voie buna.
Va las sa priviti mai indeaproape fotografiile sau dupa cum chiar Alin a spus, experienta frumoasa din ziua aceea.

<p style="text-align: center;"


Oferta foto din Septembrie pentru nuntile din 2013

September 2, 2012 Fotografie nunta 0 Comments