Lansare – daRida | Magazin Online de Haine pentru Femei

April 23, 2009 Uncategorized 1 Comment

De curand s-a lansat situl daRida, un “Magazin online de haine pentru femei. Un boutique chic cu haine de firma.” In acest proiect am fost implicat si eu pe partea de fotografiere a hainelor. Sedintele foto au fost foarte haioase, modelele fiind chiar “proprietaritele” magazinului daRida, alaturi de alte prietene ale lor, doritoare de probat haine, chiar la sediul firmei (Str Harmanului nr.50, Brasov, Romania). Veti gasi haine fete si imbracaminte femei.

Le doresc succes si la cat mai multi clienti fericiti.

magazin-online-haine-darida

dariDa - Imbracaminte Femei


Tura foto de la Reci – Deditelul

April 14, 2009 Locuri 0 Comments

Deditelul sau Pulsatilla montana face parte din familia Ranunculaceae. Este o planta protejata si foarte vulnerabila, perioada de vegetatie fiind Martie – inceputul lui Aprilie, fructele cocandu-se in Mai. Se inmulteste prin seminte.
Este foarte folositoare in tratarea anumitor boli cum ar fi: reumatism articular, nevralgie sciatica, tahicardie, paralizie,psoriazis, nareze ale nervilor periferici.

Multumiri coordonatorului turei foto Dan Dinu.


Expozitie si relansare Revista PHOTO Travel

April 2, 2009 Uncategorized 0 Comments

Este greu sa iti imaginezi Dolomitii. Oricat de mult te-ai apropia cu gandul de ceea ce reprezinta iti vei da seama ca esti inca departe. Imaginatia omului uneori nu poate intrezari nici grandoarea naturii, nici culoarea sau spectacolul de nori si nici verticalele acestor munti. Istoria locului este deasemenea impresionanta si completeaza pe deplin povestea zonei. O incursiune in acesti munti nu este decat un inceput, pentru ca peisajul de acolo te va face mereu sa revii.

Dan Dinu impreuna cu Centrul Cultural Reduta va invita la Brasov sa descoperiti o parte din grandiosul peisaj intr-o expozitie de fotografie ce va fi deschisa intre 09-19 aprilie. In deschidere, in cadrul vernisajului veti putea face o calatorie virtuala in nordul Italiei, in zona Dolomitilor cu ajutorul a doua diaporame. Prima va va purta prin orasele importante si zonele turistice cuprinse intre Venetia si Val d’Aosta iar a doua va fi dedicata numai zonei montane, cu ceata, cu istoria si cu frumusetea peisajului specific muntilor Dolomiti. Expozitia cuprinde 40 de fotografii dintre care 8 in format panoramic.

In deschidere se va face lansarea primului numar din PHOTO Travel digital, si vom avea ocazia sa rasfoim impreuna paginile virtuale ale revistei.

Expozitie: 09-21 aprilie 2009 Centrul Cultural Reduta – Brasov

Vernisaj: joi 09 aprilie – ora 18.00

Va asteptam.

Sursa