Tura in moeciul de sus

January 19, 2009 Uncategorized 0 Comments

Sambata sau duminica tura foto in moeciul de sus. Cei care doresc sa participe sa ma contacteze pe e-mail/YM/telefon pentru detalii si stabilirea traseului/orei de plecare etc.


Satul Magura

January 17, 2009 Locuri 0 Comments

Satul Magura este sub administrarea teritoriala a comunei Moeciu, situat la 1000 m altitudine, teritoriul satului fiind amplasat in cadrul Parcului National Piatra Craiului. Are 986 locuitori şi 1 357 ha pasuni si fanete. Managemntul traditional al pajistilor joaca un rol cheie pentru conservarea a 216 specii de fluturi şi specii diverse de plante (peste 30% din numarul total de specii de plante din România a fost identificat pe pajiştile din acest sat). El ofera turistilor desfatarea rara pe care numai natura i-o poate da: linsite, aer curat, poteci de munte strajuite de brazi, mesteceni sau fagi.
Satul Magura este situat la aproximativ 30 km de Brasov, se ajunge prin Zarnesti pana unde este si cale ferata (pentru cei ce vin cu trenul). [sursa]


Tura foto in satul Magura

January 13, 2009 Uncategorized 0 Comments

Sambata sau duminica iesim la o tura foto in satul Magura. Plecarea se va face la 6.30-7 din Brasov. Cei care doresc sa participe va rog sa ma contactati pe ym sau e-mail pentru a stabili detaliile.

mai multe detalii puteti citii pe http://www.photobloggers.ro/tag/magura/


Satul Sirnea, in iarna

January 2, 2009 Locuri 5 Comments